WallArt Finland sisustustuotteet ovat laadukkaista materiaaleista valmistettu. Ne soveltuvat vaativiin kohteisiin ja niitä yhdistämällä voidaan toteuttaa mitä ihmeellisimpiä kokonaisuuksia minne vain. Tilaamalla valmiin suunnitelman HP WallArt Solution ohjelmalla saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen sekä hintatiedot tilaukselle. Tuote valmistetaan vasta tilausvahvistuksestasi!

HP valokuvatapetti

HP Wallart sisustustapetti toimitetaan 63,5 cm levyisinä vuotina ja mukana asennusohjeet. Kuva-aineisto painetaan ekologisella 6-värisellä lateksitulostimella ja ovat allergiaystävällisiä. Tapetissa valmiina vedellä aktivoituva liisteri jolloin et tarvitse liisteritarvikkeita asennuksessa. Palonkestävyysluokka on A ja UV kestävyys 20+ vuotta (ei suorassa ja jatkuvassa auringossa).

 

Rulla

39,90 €/m2
Sis. alv 24%
Minimitilaus 4m2

Taidekangastulosteet

Taidekangastulosteet toimitetaan kokoon leikattuina ja reunataitokset huomioituina. Materiaalina 300g Cotton taidekangas ja kuva-aineisto painetaan latex 6-väritulostimella. Pintastruktuuri elävöittää kuvan pintaa kivasti ja valmis materiaali omaa hyvän UV-kestävyyden. Taidekangas on kestävää ja siksi erinomainen pingottaa kehyksiin kiinni.

58,90 €/m2
Sis. alv 24%
Minimitilaus 1m2

Julistetulosteet

Julistemateriaalina 195g kosteuden kestävää tulostemateriaalia. Julisteet toimitetaan kokoon leikattuina ja rullatoimituksena. Kuva-aineisto tulostetaan 6-väripainolla jolloin kuvalaatu on erinomainen ja väritoistot laadukkaat. Materiaali omaa hyvän UV-kestävyyden ja toimii myös ulkotilassa sateelta suojassa. Vaihtoehtona lisäksi valomainosjuliste joka soveltuu esimerkiksi valokaapeissa ja kehyksissä.

Poster

32,90 €/m2
Sis. alv 24%
Minimitilaus 1m2

Koristetarrat

UV-kestävät ja muotoon leikatut Avery tarramateriaalit saatavana laajalla värivalikoimalla. Tarrat toimitetaan siirtokalvotettuina jolloin ne ovat käteviä asentaa. Koristetarroja voidaan toteuttaa esimerkiksi hiekkapuhallusjäljitelmä-, metalliväri-, värisävyisillä  läpikuultotarroina tai muotoon leikattuina painokuvina. Kysy lisää värivaihtoehdoista ja materiaaliratkaisuista!

34930588

51,90 €/m2
Sis. alv 24%
Minimitilaus 1m2

Toimitusehdot

Toimitusaika 5-8 työpäivää tilauksesta
Hinnat sisältävät arvolisäveron
Toimitus- ja pakkauskulut alkaen 11 euroa. (Itella/Matkahuolto)
Lisätietoa toimitusehdoista

Tiedostokoot

Laadukas lopputulos tarvitsee riittävästi resoluutiota kokoon verrattuna. Postimerkin kokoisesta kuvasta ei siis seinään kuvaa kannata tehdä. Tarkistamme aina kuvalaadun ja ilmoitamme siitä, mikäli siihen on tarvetta.

Hyvänä perussääntönä on että kuvan resoluution tulisi olla vähintään 1 kuvapikseliä per millimetriä kohden. Esimerkiksi 5 m x 2,5 m seinään tarvitaan minimissään 5 000 x 2 500 pikselin kuva. Kuvamuotoja jotka käyvät painoon ovat; tiff, jpg, eps ja pdf.