HP WallArt kuvatapetti on äärimmäisen helppoa asentaa. HP:n kuvatapetissa on valmiina veden avulla aktivoituva liisteri, johon tarvitset vettä, huopalastan ja terävän veitsen. Muutaman yksinkertaisten työvaiheiden kautta saat toteutettua laadukkaan näköisen kuvamaailman seinällesi. 

Katso asennusopas

Katso asennusvideo

Vector Smart Object-12

1. Esityöt

Tapetoitavan seinäpinnan tulee olla tasainen, puhdas ja kuiva. Tee pohjamaalaus, jos vanha pinta on kulunut. Vanha tapetti tulee toistaa ennen HP WallArt kuvatapetin asennusta.

Vector Smart Object-11

2. Tapettivuotion valmistelu

Tarkista, että olet vastaanottanut kaikki tapettivuodat ja että ne ovat hyväkuntoiset. Tapettivuodat ovat numeroitu niiden asennusjärjestyksessä. Aloita tapettivuotien valmistelu ensimmäisestä vuodasta.

Vector Smart Object-13

3. Asennus

3.1 Kääri tapettivuota löysästi rullalle ja upota tapettirulla kokonaan puhtaaseen veteen n. 10 - 20 sekunnin ajaksi. 

suihkepullo2

3.2 Vaihtoehto 2: suihkuta runsaasti vettä liisteripintaan suihkepullolla ja anna vaikuttaa n. 10 - 20 sekunnin ajan.

Vector Smart Object-9

3.2 Poista tapetti vedestä vetämällä tapettirullaa auki tapetin reunasta.

Vector Smart Object-7

3.2 Laskostele tapetti niin, että liimapinnat menevät vastakkain molemmista päistä. Älä tee liian tiukkoja taitoksia!

Vector Smart Object-6

3.3. Anna tapetin vettyä laskosteltuna 1-2 minuuttia. Vikkelä tapetoija voi tehdä näitä paketteja useita kerralla jolloin asentaminen on tehokasta.

Vector Smart Object-5

3.4 Avaa vuodan yläreunan taitos ja aseta tapetti ylhäältä ja reunalta paikalleen.

Vector Smart Object-4

4. Tapetointi

Käytä aloituksessa apuna merkkiviivaa. (Voit piirtää seinään merkkilinjan ennen ensimäisen vuodan asentamista. Tämä helpottaa ensimmäisen vuodan asennusta)

Vector Smart Object-3

4.2 Aloita asennus seinän yläreunasta. Käytä nyt apunasi merkkilinjaa.

Vector Smart Object-1

4.3 Tasoita tapetti lastaa apunasi käyttäen. Keskeltä reunoihin suuntaamalla. Kuvatapettivuodissa on n. 2 cm limitys. 

Vector Smart Object

 4.4 Kun olet asentanut kaikki tapettivuodat, viimeistele lopputulos leikkaamalla ylimääräiset tapetit. Paras jälki tässä syntyy kun tapetti on kuivunut.

Ekologinen HP WallArt

Vesipohjaisella HP Latex -painotekniikalla toteutettavat sisustustapetit ovat hajuttomia ja ne ovat saavuttaneet UL Sustainable Product Sertifikaatin. ( Painovärit (UL 2801) osoittaa, että painomuste täyttää erilaiset tiukat kriteerit, jotka liittyvät ihmisten terveyteen ja ympäristöön liittyvät näkökohdat. Kutsutaan CCD-040, EcoLogo ® standard). HP Latex –teknologialla on lisäksi omat ympäristösertifikaattinsa, ja joissakin tapauksissa jopa valmis tuloste on sertifioitu. HP:n PVC vapaa WallArt -kuvatapetti on FSC ®-sertifioitu ja se sisältää 10 % kierrätystuotteita. Tulosteissa käytettävät HP Latex -painomusteet täyttävät GREENGUARD Lapset & Koulut Certified SM asettamat kriteerit.

Nämä sertifikaatit osoittavat, että tuote täyttää korkeat ympäristövaatimukset. Siksi tuote soveltuu käytettäväksi myös vaativissa ympäristöissä kuten kouluissa, lääketieteellisissä paikoissa, ravintolat, tarhat yms. julkiset paikat.

GREENGUARD - GreenGuard Indoor Air Quality Certified and Children and Schools Certified FSC - FSC -sertifioidun tuotteen valmistaja tukee vastuullista metsänhoitoa maailman laajuisesti. WallArt -sisustustapetin painossa käytetään vesipohjaista Lateksiväripainotekniikkaa. Latex -värit täyttävät Nordic Swan ympäristömerkin (Suomessa Joutsenmerkki) aseman ympäristökriteereissä ja siksi lopullinen tuote on täysin ekologinen ja hajuton myös väriensä puolesta.