WallArt Finland painotuotteet ovat laadukkaita ja tutkituista materiaaleista valmistettu. Ne soveltuvat vaativiin kohteisiin ja niitä yhdistämällä voidaan toteuttaa mitä ihmeellisimpiä kokonaisuuksia. Tee ehdotus HP WallArt Solution ohjelman kautta, ja saat sähköpostiisi tarjouksen suunnitelmastasi.

HP WallArt valokuvatapetti

HP Wallart sisustustapetti toimitetaan noin 53 - 63 cm levyisinä vuotina ja mukana myös asennusohjeet. Kuva-aineisto painetaan mittojen mukaisesti ekologisella 6-värilateksitulostimella, joka on myös allergiaystävällinen. Kuvatapetissa on valmiina vedellä aktivoituva liisteri ja siksi et tarvitse liisteritarvikkeita asennuksessa. Palonkestävyysluokka on A ja UV kestävyys 20+ vuotta.

 

Rulla

Kysy tarjous!
Minimitilaus 4m2

Kestävät taidekangastulosteet

Taidekangastulosteet toimitetaan kokoon leikattuina ja reunataitokset huomioituina. Materiaalina 300g Cotton taidekangas ja kuva-aineisto painetaan latex 6-väritulostimella. Pintastruktuuri elävöittää kuvan pintaa kivasti ja valmis materiaali omaa hyvän UV-kestävyyden. Taidekangas on kestävää ja siksi erinomainen pingottaa kehyksiin kiinni.

 

Kysy tarjous!
Minimitilaus 1m2

Laadukkaat julistetulosteet

Julistemateriaalina 195g kosteuden kestävää tulostemateriaalia. Julisteet toimitetaan kokoon leikattuina ja rullatoimituksena. Kuva-aineisto tulostetaan 6-väripainolla jolloin kuvalaatu on erinomainen ja väritoistot laadukkaat. Materiaali omaa hyvän UV-kestävyyden ja toimii myös ulkotilassa sateelta suojassa. Vaihtoehtona lisäksi valomainosjuliste joka soveltuu esimerkiksi valokaapeissa ja kehyksissä.

Poster

Kysy tarjous!
Minimitilaus 1m2

Muotoon leikatut koristetarrat

UV-kestävät ja muotoon leikatut Avery tarramateriaalit saatavana laajalla värivalikoimalla. Tarrat toimitetaan siirtokalvotettuina jolloin ne ovat käteviä asentaa. Koristetarroja voidaan toteuttaa esimerkiksi hiekkapuhallusjäljitelmä-, metalliväri-, värisävyisillä  läpikuultotarroina tai muotoon leikattuina painokuvina. Kysy lisää värivaihtoehdoista ja materiaaliratkaisuista!

34930588

Kysy tarjous!
Minimitilaus 1m2

Toimitusehdot

Toimitusaika 5-10 työpäivää tilauksesta.
Hinnat eivät sisällä arvolisäveroa 24%.
Toimitus- ja pakkauskulut hinnaston mukaan.
Lisätietoa toimitusehdoista

Tiedostokoot

Laadukas lopputulos tarvitsee riittävästi resoluutiota kokoon verrattuna. Postimerkin kokoisesta kuvasta ei siis seinään kuvaa kannata tehdä. Tarkistamme aina kuvalaadun ja ilmoitamme siitä, mikäli siihen on tarvetta.

Hyvänä perussääntönä on että kuvan resoluution tulisi olla vähintään 1 kuvapikseliä per millimetriä kohden. Esimerkiksi 5 m x 2,5 m seinään tarvitaan minimissään 5 000 x 2 500 pikselin kuva. Kuvamuotoja jotka käyvät painoon ovat; tiff, jpg, eps ja pdf.