Suunnittele itse tai suunnitellaan sinulle mittojesi ja toiveittesi mukainen sisustusratkaisu. HP WallArt Solution ohjelmalla voit itse suunnitella ja tilata tulostettavat kuvatapetit, taidekankaat, julisteet tai kuviotarrat omatoimisesti. Mikäli kohteesi on haastava ja vaatii  myös kuvankäsittelyä, mitoitusta ja kuvien yhdistelyä, ota yhteyttä ja teemme sen sinulle ammattitaidolla mahdolliseksi!

Valitse itse kuvamaailmasi

Sisustustapetti, taidekangastuloste, juliste tai koristetarrat saat helposti HP Wallart Solution suunnitteluohjelman avulla. Ohjelmassa saat aseteltua kuvamaailman seinälle mittojen mukaan ja samalla voit ottaa huomioon ikkunan, oven ja kalusteiden paikat. Näin saat aseteltua kuvan huomioiden rajat ja varmistat näin mieluisen lopputuloksen. Käytössäsi laaja kuvamaailma mikäli sinulla ei ole omaa sopivaa kuvaa käytettävissä.

Kuvasisällön aatelit

Valitse kuvasi kaksi maailman suurimmista kuvapankeista, Fotolia ja 123RF. Pattern Design sisältää tunnettujen suunnittelijoiden toteuttamia saumattomia vektorikuvioita joista saat haluamaasi kuviotapettia toteutettua. Valitse vain mieleinen kuva tai käytä omaa digikuvaasi, vain taivas on rajana luoville mahdollisuuksille!

Suunnittelupalvelu

Haluaisitko muokata ja parantaa sisustusmateriaalin valittua kuvaa muttet tiedä miten. Luoda jotain omaperäistä ja löytää ajatukseesi sopivaa kuvamaailmaa. Suunnittelupalvelumme kautta saat ne toteutumaan ja käytössäsi ovat ammattitaitoiset suunnittelijamme. Asiantuntijamme auttavat sinua lisäksi eri ratkaisuissa ja ideoissa.

Mikäli sinulla on ajatus sekä kuvia olemassa, voit toteuttaa ideasi suunnittelupalvelumme avustuksella. Autamme sinua ideoissa ja kuvien yhdistämisessä sekä teemme sinulle luonnokset tilakuviin, jolloin näet miltä valmis kokonaisuus näyttää ennen valmistamista. Näin varmistat ja tiedät miltä valmis lopputulos näyttää ennen asentamista!

Kysy lisää ja ota yhteyttä
MainosLähde Oy | puh. 044 020 5250
myynti(a)mainoslahde.fi

Ipad

Suunnittele myös mobiililaitteellasi

Lataa HP WallArt Solution sovellus App Store tai Google play paikasta. Syötä tilaamasi tunnus tai lue QR koodi ja pääset suunnittelemaan sekä tilaamaan valmiin työsi. Sovelluksessa mahdollisuus ottaa myös kuva seinästäsi ja visioida tuleva kuvakokonaisuus suoraan kuvaan. Näet miltä lopputulos näyttää ennen tilaamista ja näin tiedät mitä saat!

AppStoreLogo1

google-app-store1

 

    Sähköposti