Voit suunnitella itse tai tilata kuvatapetti mittojesi ja toiveittesi mukaan meiltä. HP WallArt Solution ohjelmalla voit kätevästi itse suunnitella ja tilata kuvatapetit, taidekankaat, julisteet tai kuviotarrat verkon kautta. Mikäli kohteesi on haastava ja suuri, suosittelemme että annat meille kuvankäsittelytyön tai kuvien yhdistelyt. Teemme kuvatapetin sinulle ammattitaidolla mahdolliseksi!

Valitse oma kuvamaailma!

Sisustustapetti, taidekangastuloste, juliste tai koristetarrat saat luotua helposti HP Wallart Solution suunnitteluohjelman avulla. Ohjelmassa saat aseteltua kuvamaailman seinälle mittojen mukaan ja samalla voit ottaa huomioon ikkunat, oven ja kalusteiden paikat. Näin saat aseteltua kuvatapetin huomioiden rajat ja varmistat näin mieluisen lopputuloksen. Käytössäsi laaja kuvapankki, mikäli tarvitset valikoimaa kuvissa.

Kuvasisällön aatelit

Valitse kuvasi kaksi maailman suurimmista kuvapankeista, Fotolia ja 123RF. Pattern Design sisältää tunnettujen suunnittelijoiden toteuttamia saumattomia vektorikuvioita joista saat haluamaasi kuviotapettia toteutettua. Valitse vain mieleinen kuva tai käytä omaa digikuvaasi, vain taivas on rajana luoville mahdollisuuksille!

Suunnittelupalvelu

Haluaisitko muokata ja parantaa sisustusmateriaalin valittua kuvaa muttet tiedä miten. Luoda jotain omaperäistä ja löytää ajatukseesi sopivaa kuvamaailmaa. Suunnittelupalvelumme kautta saat ne toteutumaan ja käytössäsi ovat ammattitaitoiset suunnittelijamme. Asiantuntijamme auttavat sinua lisäksi eri ratkaisuissa ja ideoissa.

Mikäli sinulla on ajatus sekä kuvia olemassa, voit toteuttaa ideasi suunnittelupalvelumme avustuksella. Autamme sinua ideoissa ja kuvien yhdistämisessä sekä teemme sinulle luonnokset tilakuviin, jolloin näet miltä valmis kokonaisuus näyttää ennen valmistamista. Näin varmistat ja tiedät miltä valmis lopputulos näyttää ennen asentamista!

Kysy lisää ja ota yhteyttä
Puh. 044 020 5252 tai 044 020 5250
myynti(a)mainoslahde.fi

Ipad

Suunnittele myös mobiililaitteellasi

Lataa HP WallArt Solution sovellus App Store tai Google play paikasta. Syötä tilaamasi tunnus tai lue QR koodi ja pääset suunnittelemaan sekä tilaamaan valmiin työsi. Sovelluksessa mahdollisuus ottaa myös kuva seinästäsi ja visioida tuleva kuvakokonaisuus suoraan kuvaan. Näet miltä lopputulos näyttää ennen tilaamista ja näin tiedät mitä saat!

AppStoreLogo1

google-app-store1

 

    Sähköposti